Yhteistyökumppanit

Pitopalvelu 4Catering

Pitopalvelu 4Catering toimii yhteistyössä Ravintola 4 Vuodenajan sekä Nygrenin Kalaherkkujen kanssa. Pitopalvelun valikoimista löytyy runsaasti eri ruokalajeja ja catering menu suunnitellaan aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Kaikki menut ja herkut valmistetaan alusta alkaen laadukkaista raaka-aineista. 4Catering kattaa sinulle kokonaisen buffetin tervattuun veneeseen ja grillaa vieraittesi kesken. Pitopalvelu toimii Pyynikillä, Pyynikintie 25!

www.4catering.fi

Ravintola 4 Vuodenaikaa

4 vuodenaikaa on aito, ranskalainen bistro Tampereen tunnelmallisessa, perinteikkäässä kauppahallissa. Tuoreet raaka-aineet ja taitavan henkilökunnan intohimoinen rakkaus ruokaan takaavat sinulle maittavan elämyksen. Houkuttelevatko sinua kenties ”Eggs Benedict” tai tuoreet croissantit aamiaiseksi? Mielitekona pieni, miltei syntisen hyvä lounasherkuttelu?

www.4vuodenaikaa.fi

Kalaherkut Nygren

Jo vuosikymmenten ajan Nygrenin kalakaupan herkut ovat maistuneet Tampereen Kauppahallin asiakkaille. Tarjonnan laajuus ja monipuolisuus, sekä alan asiantuntemus on vertaistaan vailla. Jatkuvan kehitystyömme tuloksena voimme tarjota asiakkaillemme upeita makuelämyksiä kalojen maailmasta. Valikoimien runsaus ja kaunis asetteluhoukuttelee kiireisemmänkin kulkijan ostoksille.

www.kalaherkut.fi

Domelux Oy

DOMELUX Oy on vuonna 2010 Tampereelle perustettu, mutta nykyään enemmän pirkanmaalainen yhtiö, jonka toimialoja ovat ateria- ja cateringpalvelut, ravintolaliiketoiminta sekä kiinteistö – ja siivouspalvelut. He toimivar koko Pirkanmaan alueella sekä sen lähialueilla.

domelux.fi